14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjProcurorii cer arestarea preventivă a lui Dan Ilie Morega

Procurorii cer arestarea preventivă a lui Dan Ilie Morega

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au cerut, vineri, instanţei, arestarea preventivă a lui Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, implicat într-un eveniment rutier în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Târgu Jiu având permisul retras din motive medicale şi aflându-se sub control judiciar.

Judecătoria Sectorului 1 nu stabilit încă data la care să fie soluţionată cererea procurorilor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a anunţat, vineri, că, la data de 21 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, potrivit IPJ Gorj.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie 2024. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras”, anunţă IPJ Gorj.

Dan Ilie Morega a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile

Ulterior, Dan Ilie Morega a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după ce a fost prins în Capitală conducând fără permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, Dan Ilie Morega este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Citeşte şi: IPJ Gorj face verificări după ce Dan Ilie Morega ar fi agresat fizic o jurnalistă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS