16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Lucrător forestier mort într-un accident de muncă în comuna Baia de Fier

Gorj: Lucrător forestier mort într-un accident de muncă în comuna Baia de Fier

Un bărbat, în vârstă de 48 ani, în timp ce efectua luni lucrări de exploatare forestieră în comuna gorjeană Baia de Fier a fost accidentat mortal. La fața locului s-au deplasat doi inspectori de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate și Sănătate în Muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj pentru a efectua primele cercetări.

Accidentul mortal de muncă este cercetat de polițiști

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal de ucidere din culpă în urma accidentului de muncă din comuna Baia de Fier, în urma căruia un bărbat a murit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că trei bărbați, cu vârste de 42, 44 și 46 de ani, din comunele Baia de Fier și Polovragi, angajați ca muncitori la o societate comercială, desfășurau activități de exploatare forestieră, pe raza comunei Baia de Fier.

În acest context, bărbatul de 44 de ani a fost găsit fără semne vitale, fiind rănit de un copac, tăiat cu drujba de bărbatul de 42 de ani. Cadavrul bărbatului e fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Citeşte şi: Legea care interzice vânzarea băuturilor energizante către minori, promulgată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS