13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Bătrâna dispărută lângă o carieră minieră, găsită

Gorj: Bătrâna dispărută lângă o carieră minieră, găsită

UPDATE: Femeia a fost găsită în urma cu putin timp, de polițiști, pe raza localității Timișeni, nefiind victima vreunei infracțiuni, potrivit IPJ Gorj. La fata locului a fost solicitata o ambulanță pentru investigații medicale.

Stirea iniţială: Continuă căutările bătrânei dispărute lângă o carieră minieră în comuna gorjeană Fărcășești. În zilele de 3 și 4 martie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au efectuat căutări în zona împădurită a satelor Timișeni, Roșia Jiu, Rojojelu și cătunul Boncea. De asemenea au căutat pe drumurile adiacente, în zona gropii de cenușă aparținând Termocentralei Rovinari, la punctele de acces în unitățile miniere, pe raza orașului Rovinari, la unitățile medicale și în stațiile de transport în comun.

În urma activităților desfășurate, femeia dată dispărută la data de 3 martie, Cătălina Elena, de 76 de ani, din comuna Fărcășești, nu a fost identificată.

La activitățile de căutare au participat peste 50 de polițiști

La activitățile de căutare organizate în cele două zile au participat peste 50 de polițiști, din care un conductor câine, cu câinele de urmă, 10 jandarmi din cadrul IJJ Gorj, 4 pompieri din cadrul ISU Gorj și 5 lucrători din cadrul Salvamont Gorj ce aveau în dotare o dronă și un voluntar cu un ATV.

Polițiștii, alături de reprezentanți ai celorlalte instituții care oferă sprijin, vor continua căutările pentru identificarea femeii dispărute.

Citeşte şi: Proiect inedit pentru tinerii din Italia: Casă fără chirie dacă fac muncă în folosul comunității

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS