16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjActrița Maia Morgenstern propusă Cetățean de Onoare al orașului Târgu Jiu

Actrița Maia Morgenstern propusă Cetățean de Onoare al orașului Târgu Jiu

Actrița Maia Morgenstern va deveni Cetățean de Onoare al orașului Târgu Jiu. Propunerea va fi făcută de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, de Zilele Orașului. Actrița este apreciată de autorități pentru colaborarea cu Teatrul din oraș și pentru că promovează municipiul pe rețelele de socializare.

„Mulțumim doamnei Maia Morgenstern pentru promovarea municipiului Târgu Jiu! Suntem onorați să fim gazdele unei mari actrițe care a acceptat să joace pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. De altfel, instituția de cultură se bucură de aprecierea iubitorilor de teatru care vin în număr tot mai mare la spectacole. Îmi face o deosebită plăcere să anunț că voi propune ca în cadrul ședinței festive a Consiliului Local, care se va organiza de Zilele Orașului, doamna Maia Morgenstern să primească titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu!

Ne arătăm astfel recunoștința pentru promovarea orașului nostru, pentru faptul că doamna Maia a devenit un ambasador al municipiului, dar și pentru contribuția domniei sale la dezvoltarea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, conform primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Citeşte şi: Gorj: Bărbat arestat după ce și-a ucis fratele cu un târnăcop

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS