13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Tânăr beat și fără permis, depistat la volanul unei mașini

Târgu Jiu: Tânăr beat și fără permis, depistat la volanul unei mașini

Un bărbat de 34 de ani, din orașul Rovinari, a fost depistat în această dimineață în timp ce conducea un autoturism şi, fiind testat cu aparatul etilometru, în cazul tânărului a rezultat o concentratie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, pentru determinarea alcoolemiei. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză nu poseda permis de conducere. Autoturismul i-a fost încredințat cu bună știință, pentru a fi condus pe drumurile publice, de un localnic, de 33 de ani, care era pasager în același autoturism.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu poseda permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane aflate sub influența alcoolului şi care nu deține permis de conducere.

Citeşte şi: (VIDEO) Drumarii intervin cu utilaje și cu material antiderapant la Rânca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS