14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Trei bărbați, anchetați pentru organizarea de lupte cu câini și schingiuirea animalelor

Gorj: Trei bărbați, anchetați pentru organizarea de lupte cu câini și schingiuirea animalelor

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Biroul pentru Protecția Animalelor au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de „organizarea de lupte între câini, pregătirea lor în acest sens și participarea cu câinii la astfel de lupte” și „schingiuirea animalelor”.

Bărbații cu vârste cuprinse între 29 și 54 de ani au fost introduși în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Ieri, 7 februarie, au fost prezentați Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. Prin încheierea instanței, însă, judecătorul de drepturi și libertăți a respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

A fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. În această perioadă, persoanele vizate au obligativitatea de a nu mai crește și îngriji exemplare canine.

Citeşte şi: Trei bărbați, prinși în flagrant în timp ce furau colete dintr-un easybox

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS