13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSelecție cu scandal la CEO

Selecție cu scandal la CEO

Continuă selecția pentru desemnarea șefilor din Directoratul Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Trei candidați vor participa în perioada următoare la interviul pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Au fost demarate pregătirile pentru a continua selecția pentru noi membri în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. La nivelul companiei energetice se află în derulare o acțiune de recrutare coordonată de firma ARC Consultimg. Cu toate că la interviul inițial au participat aproape 30 de persoane, în final, pe lista scurtă au încăput de 10 ori mai puțini candidați.

Astfel, șanse mari pentru a fi promovați prin selecție în Directorat au tot trei membri ai Directoratului. Cei trei sunt președintele Dan Plaveti, precum și Constantin Trufelea și Ion Bărășoiu. Al patrulea membru al Directoratului, Constantin Popescu nu a reușit să promoveze interviul cu specialiștii companiei de recrutare ARC Consulting.

A primit lista cu trei candidați

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a primit lista cu numele celor care au trecut de primul interviu. În cursul acestei săptămâni ar trebui să fie organizat interviul de către Consiliul de Supraveghere. Ar putea fi mai mult o activitate formală, având în vedere că partea cea mai dificilă a trecut.

Prin urmare, după ce vor trece și de interviul cu membrii Consiliului de Supraveghere, cei trei șef vor trebui să își redacteze scrisorile de intenție care să cuprindă planurile pe care le au în legătură cu viitorul Complexului Energetic Oltenia. Cel mai probabil, cei trei de pe lista scurtă vor semna contracte de mandat pentru patru ani. Pentru cele două posturi care vor rămâne vacante va fi organizată o nouă acțiune de recrutare în baza OUG 109, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Unii dintre cei care nu au promovat primul interviu au anunțat că vor să depună plângeri penale împotriva Consiliului de Supraveghere, nefiind mulțumiți de modul în care a avut loc selecția.

Citește și: 203 ani de la Proclamația de la Padeș

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS