14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn prestator al CEO se acreditează pentru servicii medicale noi, să nu mai depindă de banii minerilor

Un prestator al CEO se acreditează pentru servicii medicale noi, să nu mai depindă de banii minerilor

Prestatorul de servicii al Complexului Energetic Oltenia, Medserv Min Târgu Jiu, și-a propus diversificarea serviciilor pe care le oferă, pentru a nu mai depinde de banii acționarului principal.

Se lucrează la documentațiile necesare în vederea acreditării cabinetului pentru eliberarea de fișe medicale pentru permisul pot armă. Este încă o modalitate de a obține încasări din servicii prestate pentru terți. Medserv Min Târgu Jiu este prestator de servicii al Complexului Energetic Oltenia.

Asigură servicii medicale în carierele miniere și la sucursalele electrocentrale ale Complexului Energetic Oltenia. Are 98 de angajați, în mare parte asistente medicale și medici. Numărul de medici este însă unul redus, având în vedere nivelul scăzut de salarizare comparativ cu medicii încadrați direct la Complexul Energetic Oltenia sau mai ales comparativ cu lefurile primite de medicii din spitalele de stat sau private. În acest moment, peste 90% din activitatea Medserv Min este legată de Complexul Energetic Oltenia, acționarul principal.

E nevoie de modificarea organigramei

În același timp, Gabriel Giorgi, managerul interimar al Medserv Min Târgu Jiu, a anunțat că este nevoie să fie modificată organigrama la unitatea pe care o conduce. Medserv Min are în momentul de față o organigramă nefuncțională, susține Gabriel Giorgi.

Actuala organigramă a fost modificată recent, însă nu este în favoarea înlesnirii activității. Nu corespund anumite relații de subordonare. „Numai aici se putea întâmpla. Nu știu cum au modificat organigrama, dar este nevoie să fie refăcută. Nu se poate însă în următoarele 6 luni. Vedem ce artificiu putem face ca să fie funcțională. Sunt anumite compartimente subordonate necorespunzător. Abia în vară am putea face o modificare a organigramei, dar vedem ce putem face până atunci”, a declarat Gabriel Giorgi, managerul interimar al Medserv Min Târgu Jiu.

Citește și: Amenzi de 81.000 de lei aplicate de ISU Gorj la Rânca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS