20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCâțiva copii au făcut focul într-un loc de joacă din Târgu Jiu

Câțiva copii au făcut focul într-un loc de joacă din Târgu Jiu

Un loc de joacă din Târgu Jiu a fost distrus parțial vineri seară, după ce câtiva copii au aprins un foc în zonă. Alături de copii se afla și un adult. Polițiștii locali vor aplica amenzi în acest caz.

„Am primit, în această seară, imagini cu mai multe persoane, minori și adulți, care au aprins focul într-unul din locurile de joacă destinate copiilor din Cartierul Narciselor. Sunt nevoit să fac un apel la responsabilitate către târgujieni, către oamenii care nu înțeleg că se pot bucura de bunurile comunității fără să le distrugă.

După incidentele cu stațiile de troleibuz mâzgălite, alte locuri de joacă vandalizate. E deja prea mult! Un părculeț pe care l-am realizat vara trecută a fost și el vandalizat. Munca a zeci de oamenia fost anulată. Mă întreb cum este posibil ca niște copii să aprindă focul în locul de joacă și un adult să privească impasibil.

A trebuit să intervină, din nou, Poliția Locală, însă suprafața din tartan a fost distrusă. Echitabil este să plătească cine strică. Așa că, de aici înainte, cei depistați nu vor plăti doar amenzi pentru actele de vandalism, ci vor suporta și costul reparațiilor.”, a anunțat Bogdan Bejinaru, viceprimar al municipiului Târgu Jiu.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Bărbat dispărut de 2 luni, găsit mort în baia locuinței

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS