19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjImpactul asupra mediului în cazul Drumului Expres Târgu Jiu - Craiova

Impactul asupra mediului în cazul Drumului Expres Târgu Jiu – Craiova

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a prezentat impactul asupra mediului în cazul Drumului Expres Târgu Jiu – Craiova.

Prezentarea a fost realizată de către reprezentanții CNAIR la sediul Primăriei Târgu Jiu. Drumul Expres va avea o lungime de 110 kilometri și va face legătura cu orașul Filiași.

Între Filiași și Craiova șoseaua va avea regim de autostradă. În municipiul Târgu Jiu va fi construit și un nod de legătură cu Varianta Ocolitoare.

„Am avut, la primărie, o întâlnire cu reprezentanții CNAIR pe tema impactului pe care îl are asupra mediului viitorul drum expres Târgu Jiu – Craiova. Este un proiect deosebit de important pentru municipiul nostru. Se fac eforturi pentru concretizarea acestuia într-un timp cât mai scurt.
Au fost prezentate măsurile care vor fi luate atât în perioada execuției lucrărilor și după finalizarea acestora. Acestea au ca scop protejarea mediului, dar și a zonelor locuite, adiacente drumului expres”, conform primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Citește și: Târg gastronomic de Moș Nicolae în Baia de Fier

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS