21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSute de copii din Motru i-au scris lui Moș Crăciun

Sute de copii din Motru i-au scris lui Moș Crăciun

Sute de copii din Motru i-au scris până acum lui Moș Crăciun și au introdus scrisorile în cutia special amenajată în centrul municipiului.

Autoritățile din Motru vor organiza pe 5 decembrie o festivitate în cadrul căreia vor fi extrase 5 scrisori care vor fi premiate de municipalitate. Tot pe 5 decembrie va fi pornit iluminatul festiv la Motru.

Aprinderea iluminatului festiv se va face de către eleva cu media cea mai mare la bacalaureat (9,86) Rușeț Alina Maria Nicoleta.

„Atenție, dragi copii! Grăbiți-vă și trimiteți scrisoarea Moșului dacă nu ați făcut-o până acum. Marți, se deschide cutia Moșului din Piațeta Primăriei și 5 scrisori extrase vor fi onorate de Moș Crăciun prin intermediul domnului Primar iar restul scrisorilor cu ajutorul spiridușilor vor ajunge la Moș Crăciun pentru a primi cele solicitate de voi dragilor.

Să nu uitați să treceți adresa ori nr. de telefon pentru a putea ajunge Moșul la timp la voi, dragi copii! Ne vedem marți începând cu ora 16:30 în parcul din fața Primăriei unde împreună vom aprinde bradul și luminițele din Municipiu.

În acest an aprinderea iluminatului festiv se va face de către eleva cu media cea mai mare la bacalaureat(9,86) Rușeț Alina Maria Nicoleta. Multe surprize și voie bună marți!”, conform unui anunț al Primăriei Motru.

Citește și: Ziua Minerului, marcată azi la CEO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS