22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident grav de muncă la CEO

Accident grav de muncă la CEO

Un grav accident de muncă s-a produs vineri dimineață la Complexul Energetic Oltenia. Potrivit primelor informații, un muncitor care efectua în această dimineață o reparație în Cariera Minieră Jilț Nord a fost rănit grav la mâna dreaptă după ce a fost prinsă într-un utilaj.

Muncitorul este încadrat la un prestator de servicii care efectuează lucrări de reparații la utilajele Complexulului Energetic Oltenia.

„Astăzi, 17.11.2023, în jurul orei 8:40, unui deservent, în vârstă de 50 ani, salariat al unui prestator din cadrul Complexului Energetic Oltenia, respectiv din cadrul Carierei Jilț Nord, în timp ce executa lucrări de reparații la un buldozer, i-a fost prins membrul superior drept, provocându-i astfel leziuni.
La fața locului se vor deplasa doi inspectori de muncă din cadrul instituției noastre pentru a efectua primele constatări.
Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Târgu Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Bianca Văcaru, din cadrul ITM Gorj.

În urma accidentului de muncă de la CEO, IPJ Gorj a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Citeşte şi: Gala Tineretului din România, la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS