12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Doi bărbați au fost reținuți după ce au bătut violent un tânăr în Piața Prefecturii

Târgu Jiu: Doi bărbați au fost reținuți după ce au bătut violent un tânăr în Piața Prefecturii

Doi dintre bărbații care au bătut violent un tânăr în centrul orașului Târgu Jiu au ajuns în arest. În continuarea activităților investigative desfășurate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu în cadrul dosarului penal, s-a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi tineri, de 23 si 26 de ani, din comunele Farcăşeşti și Bâlteni, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentați procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

„La data de 1 noiembrie, ora 03.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați despre faptul că în Piața Prefecturii ar fi avut loc un conflict între mai multe persoane. Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că trei tineri, în urma unui conflict spontan, generat pe fondul de consumului de băuturii alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr, de 26 de ani, din comuna Bâlteni”, conform IPJ Gorj.

Citeşte şi: Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS