17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMedicii de familie din Gorj solidari cu protestatarii de la CAS

Medicii de familie din Gorj solidari cu protestatarii de la CAS

Medicii de familie din Gorj susțin protestul spontan al salariaților din sistemul caselor de asigurări de sănătate. Cadrele medicale speră într-o încheiere rapidă a protestului, prin satisfacerea revendicărilor salariale ale personalului din casele de asigurări de sănătate.

„Asociația Patronatului Medicilor de Familie Gorj, în spiritul relației de parteneriat care guvernează raporturile dintre CJAS și medicii de familie din Gorj, al dreptății și echității sociale, element esențial în stabilirea nivelului veniturilor oricăror persoane salariate, își exprimă solidaritatea cu acest Protest, alături de înțelegerea pentru neajunsurile provocate de existența protestului, neajunsuri nedorite de către salariații CJAS Gorj, dar inerente unui asemenea eveniment.

Sperăm ca protestul să se încheie cât mai repede prin satisfacerea revendicărilor celor din sistemul Asigurărilor Sociale de Sănătate și astfel calitatea activității acestora să crească făcând posibilă, odată cu facilitatea actului medical și evidențierea parteneriatului dintre CJAS Gorj și cabinetele medicilor de familie din județ”, a declarat doctorul Mihail Moisescu, președintele
Asociației Patronatului Medicilor de Familie Gorj.

Citeşte şi: Ciolacu: Măsurile privind limitarea plăţilor cash vor fi analizate în continuare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS