28.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCampanie Aparegio Gorj - „Canalizarea nu este tomberonul tău”

Campanie Aparegio Gorj – „Canalizarea nu este tomberonul tău”

-

Aparegio Gorj continuă campania „Canalizarea nu este tomberonul tău”. Săptămânal, echipele operatorului intervin și efectuează lucrări de decolmatare și igienizare a căminelor de apă menajeră.

Din nefericire, lucrurile aruncate în sistemul de canalizare depășesc orice imaginație: șervețele umede, resturi de mâncare, materiale textile și alte deșeuri, obturează periodic și deteriorează rețelele de canalizare. Utilizarea incorectă a sistemului de canalizare contribuie la creșterea numărului de avarii, iar remedierea lor duce la costuri semnificative.

„Pentru a evita situațiile mai sus menționate, inclusiv poluarea mediului înconjurător, Aparegio Gorj apelează la spiritul civic al gorjenilor și trage un semnal de alarmă printr-un spot video informativ. Aparegio Gorj a demarat în anul 2016 o campanie de conştientizare a populaţiei asupra efectelor pe care le au aruncarea deşeurilor în sistemul de canalizare «Odată și-odată o să ți se înfunde! Canalizarea nu este tomberonul tău!»”, potrivit Aparegio Gorj.

Citeşte şi: România vrea să interzică vânzarea cărnii sintetice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

(VIDEO)Cod galben de instabilitate şi caniculă

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare de...

ȘTIRI GdS