19.2 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGala „Boema culturală a Olteniei”

Gala „Boema culturală a Olteniei”

Biblioteca Judeţeană „Christian Tell” Gorj, în calitate de partener și co-organizator al Galei „Boema culturală a Olteniei”, organizează în data de 8 septembrie, între orele 15:00-17:00, manifestările din cadrul acestui eveniment unic în peisajul cultural al Olteniei.

Vor avea loc: lansări de carte, târg de produse culturale, stand-up poetry, muzică clasică, jazz și folk, lecturi publice. Evenimentele vor desfășura la MansArta, în prezența unor personalități culturale de marcă și a reprezentanților autorităților publice județene și locale.

Boema culturală a Olteniei este un proiect al Cameliei Radulian, realizat prin Asociația Multiculturală Transfrontalieră ”Artec” – ”ArteCarte”, în parteneriat cu Consiliul Județean Gorj, Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Primăria și Consiliul Local Târgu Cărbunești.

Boema culturală a Olteniei este un proiect cultural anual, care se desfășoară prin rotație în județele Olteniei, anul acesta fiind ales județul Gorj.

Acest proiect reunește oameni de cultură și artiști reprezentativi precum și tinere talente, într-o serie largă de manifestări culturale.

Citeşte şi: Studenții care au restanțe nu vor mai avea gratuitate pe CFR

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS