12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjA început a doua ediție a Festivalului "Film în sat", la Peștișani

A început a doua ediție a Festivalului „Film în sat”, la Peștișani

A doua ediție a Festivalului „Film în sat” a început marți la Peștișani, Gorj. Evenimentul are loc până pe 6 august și este organizat de Asociația actorului Toma Cuzin, originar din Peștișani, precum și de Primăria comunei Peștișani și Consiliul Județean Gorj. Vor avea loc proiecții de film în aer liber, concerte și ateliere. Intrarea este liberă.

„A sosit momentul mult așteptat: se dă startul celei de-a doua ediții a evenimentului special „Film în Sat”.
Începând de astăzi, 1 august, și până pe 6 august, veți putea descoperi cultura și arta contemporană într-un mod unic și autentic, în inima comunei Peștișani (Gorj), locul natal al marelui Brâncuși.
Doresc să le mulțumesc actorului Toma Cuzin și lui Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani, pentru implicarea lor deosebită și pentru inspirația adusă în crearea acestui minunat festival care reprezintă mai mult decât o simplă serie de evenimente culturale.

„Film în Sat”, o călătorie fascinantă

„Film în Sat” este o călătorie fascinantă în universul filmului românesc și moldovenesc, o experiență plină de emoție prin spectacolele de teatru și o explozie de momente muzicale susținute de artiști talentați.
Să ne bucurăm, așadar, de această inițiativă valoroasă dedicată dezvoltării creativității și inspirației în rândul tinerilor și adulților din mediul rural.
Vă așteptăm cu inima deschisă să vă alăturați comunității care împletește tradiția cu modernismul, într-un loc în care visele prind contur prin artă.
Împreună putem face ca această a doua ediție a festivalului „Film în Sat” să devină una memorabilă”, potrivit lui Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj.

Citește și: Gorj: Un localnic din Aninoasa a împlinit 103 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS