17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Petre Stăncioi, prins de polițiști la Târgu Jiu

(VIDEO) Petre Stăncioi, prins de polițiști la Târgu Jiu

-

Fugarul Petre Stăncioi a fost prins de polițiștii gorjeni în urmă cu puțin timp la Iezureni, localitate componentă din Târgu Jiu.

Bărbatu,l căutat de o săptămână după ce a împușcat un cetățean din Turcinești, a fost depistat pe marginea râului Jiu. Iezureni este la câțiva kilometri de locul în care a împușcat bărbatul de 49 de ani. Stăncioi a reușit să stea ascuns, deși era căutat de sute de polițiști.

„Poliţiştii l-au depistat pe bărbatul de 52 de ani, pe marginea râului Jiu, în localitatea componentă Iezureni, din Târgu Jiu. În aceste momente bărbatul se află în custodia polițiștilor.
Bărbatul va fi condus la audieri. După ce procurorul de caz va administra toate probele necesare în această cauză, va dispune și măsurile legale care se impun”, conform biroului de presă al IPJ Gorj.

Întrebat de polițiști ce caută în zona în care a fost găsit, Petre Stăncioi a răspuns, râzând: „La plimbare, prin pădure”. La penultima condamnare, Petre Stăncioi a fugit, de asemenea, de oamenii legii. Acesta a fost găsit după două săptămâni. Acum a fost depistat mai repede. Are la activ o condamnare definitivă la 2 ani de închisoare cu executare pentru șantaj și este cercetat și pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, după ce l-a împușcat pe partenerul fostei soții, rezident în satul Rugi, comuna Turcinești.

Citeşte şi: Amsterdam interzice navele de croazieră pentru a reduce poluarea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Adolescentă instituționalizată, dată dispărută după ce nu s-a mai...

Secția 6 Poliție Craiova a fost sesizată, vineri, ora...

ȘTIRI GdS