16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAparegio oferă apă gratis la dozator

Aparegio oferă apă gratis la dozator

Aparegio Gorj desfășoară și în acest an campania „Apă rece la dozator”. Operatorul găsește soluții pentru zilele caniculare și vine în sprijinul populației cu apă potabilă și materiale de promovare. Astfel, că au fost amplasate corturi dotate cu dozatoare cu apă potabilă în localitățile:

  • Târgu Jiu,
  • Motru,
  • Bumbești-Jiu,
  • Turceni,
  • Târgu-Cărbunești,
  • Tismana.

În paralel, cu această campanie se derulează și o acțiune de informare și conștientizare adresată cetățenilor din Târgu Jiu. Sunt distribuite materiale publicitare realizate în cadrul proiectului: pliante, broșuri, sepci, tricouri și se oferă abonaților posibilitatea completării unui chestionar care este menit să contribuie la dezvoltarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Aparegio derulează proiectul major de investiții „Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, cu finanțare nerambursabilă din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene. Prin intermediul acestui proiect, Aparegio continuă misiunea de a construi și dezvolta sisteme moderne de apă și de canalizare, dar și de a responsabiliza, a educa și a stimula implicarea și grija comunităților deservite pentru protejarea apei și a mediului înconjurător. Campania „Apa rece la dozator” se desfășoară cu spijinul Primăriei municipiului Târgu Jiu. În același timp Aparegio desfășoară acțiuni de debranșare a datornicilor de la rețeaua de apă.

Citeşte şi: Debranșări de la apă în perioada caniculei la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS