16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Poliția a deschis un dosar penal în cazul copilului căzut de la etaj

Târgu Jiu: Poliția a deschis un dosar penal în cazul copilului căzut de la etaj

IPJ Gorj a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cazul copilului căzut de la etaj la Târgu Jiu.

Copilul, de peste 3 ani, era în grija bunicilor. Acesta a ajuns la fereastra apartamentului situat la etajul al doilea al blocului în care se afla și a căzut. În cădere, băiatul a lovit o copertină. Victima se află internată la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

„La data de 28 iunie, Poliția Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de un bărbat din Târgu Jiu, despre faptul că nepotul său de 3 ani a căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuiește.
Polițiștii au stabilit că, în timp ce se afla la domiciliul bunicilor, situat pe strada Republicii, din Târgu Jiu, copilul de 3 ani, din București, a căzut de la fereastra apartamentului. Acesta a căzut pe o copertină metalică, ulterior pe asfalt.
Echipajul medical sosit la fața locului l-a preluat pe copil la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.”, conform IPJ Gorj.

Copilul urmează să fie transportat cu o ambulanță la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București.

Citeşte şi: Copil căzut de la etaj într-un cartier din Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS