10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjRapperii care au înjurat copiii pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, amendați

Rapperii care au înjurat copiii pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, amendați

Jandarmii gorjeni i-au amendat pe rapperii care i-au înjurat pe copiii care au participat recent la un concert, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Este vorba de un spectacol dedicat absolvenților de gimnaziu și liceu. Cea mai mare parte a spectatorilor sunt minori. Unul dintre rapperi s-a enervat când pe scenă ar fi fost aruncate sticle și brichete și a început să înjure. Limbajul folosit a fost unul suburban. Jandarmii au aplicat două amenzi în valoare de o mie de lei. Pe scenă s-au aflat două persoane.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public în care persoane aflate pe scena din incinta Stadionului „Constantina Diță” din municipiul Tg-Jiu adresau injurii participanților.

Imaginile au fost surprinse la concertul din data de 10 iunie, concert dedicat absolvenților de gimnaziu și liceu. Au fost derulate demersuri pentru identificarea persoanelor de pe scenă care adresează injurii participanților. Față de 2 persoane a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă de 1000 lei fiecare pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare. Jandarmeria Gorj face apel atât la persoanele care desfășoară activități cultural-artistice cât și la participanți să manifeste respect și o conduită civică civilizată”, potrivit lui Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj.

Citește și: Vâlcea: Doi răniți după coliziunea dintre un autotren și un autoturism

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS