16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrefectul de Gorj a folosit ilegal girofarul

Prefectul de Gorj a folosit ilegal girofarul

Mașina care îl transporta pe prefectul de Gorj, Iulian Popescu, a fost oprită în trafic pentru folosirea ilegală a girofarului.

Este vorba de autoturismul cu șofer folosit de prefect. Astfel, șoferul prefectului județului Gorj, Iulian Popescu, a rămas fără permisul de conducere după ce a folosit un girofar neconform pe mașina de serviciu.

Iulian Popescu a recunoscut în fața oamenilor legii utilizarea dispozitivului, însă a considerat fapta întemeiată fiindcă se grăbea. Mașina Prefecturii Gorj se întorcea de la Peștișani.

„Este adevărat, șoferul instituției are permisul suspendat. Este o persoană cu experiență, lucrează de peste 30 de ani în Prefectură. Ne întorceam din județ și eram în întârziere la audiențe. Era prima mea zi de audiențe cu cetățenii, de la instalarea în funcția de prefect. Nu voiam să ajung târziu, astfel că a fost folosit girofarul. Legislația este neclară cu privire la utilizarea girofarului. Am cerut un punct de vedere concret. Până când voi primi informații precise pe acest subiect am decis ca în mașina pe care o folosesc eu să nu mai utilizeze semnalizarea luminoasa specifică“, potrivit prefectului Iulian Popescu.

Citește și: Soția lui Alexandru Arșinel a murit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS