28.4 C
Craiova
vineri, 29 septembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Verificări ale Poliției Locale după ce o carmangerie ar fi fost extinsă fără autorizație

Târgu Jiu: Verificări ale Poliției Locale după ce o carmangerie ar fi fost extinsă fără autorizație

Polițiștii locali fac verificări, după ce o carmangerie din Târgu Jiu ar fi fost extinsă fără autorizație. Carmangeria se află în Piața Centrală din Târgu Jiu, la parterul clădirii pieței.

Spațiul a fost extins cu aproape un metru. Polițiștii locali au început verificări în acest caz, unde există suspiciunea că lucrările s-au derulat fără autorizație de construire. Au fost solicitate documente de la firma care deține carmangeria. Se așteaptă un răspuns și de la Primăria Târgu Jiu cu privire la regimul terenului pe care a fost extins spațiul.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, amenda care poate fi aplicată în acest caz este între o mie și 100.000 de lei. În cazul în care terenul pe care a fost extinsă carmangeria aparține proprietarului se va dispune și intrarea în legalitate. În cazul în care este vorba de domeniul public al orașului va fi obligatorie demolarea a ceea ce a fost construit în plus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS