14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSe caută doi șefi pentru CEO

Se caută doi șefi pentru CEO

Se caută doi noi șefi pentru Complexul Energetic Oltenia(CEO). Un post din Consiliului de Supraveghere este vacant în momentul de față.

Postul a devenit liber în urma demisiei lui Adrian Dăianu. Acesta a fost membru al PNL și acum este membru al PSD. Cel mai probabil, pe postul rămas liber va fi desemnat un reprezentant al PNL. Numirea va avea loc în ultima decadă a lunii iunie. Este vorba de ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Complexului Energetic Oltenia, programată pentru data de 26 iunie. Atunci va fi desemnat un înlocuitor pentru Adrian Dăianu, va fi stabilită forma și durata contractului de mandat, precum și nivelul indemnizației. În momentul de față, din Consiliul de Supraveghere fac parte 6 persoane. Este vorba de: Marcoci Alexandru, Georgescu Petre Mădălin, Predescu Șerban, Eftenoiu Mădălin-Cornel, Zaharia Alexandru și Marinescu Constantin-Adrian. În total sunt 7 locuri în Consiliul de Supraveghere.

Încă nu au terminat recrutarea

În același timp, este în continuare în derulare procedura de recrutare a noilor membri ai Consiliului de Supraveghere. Sunt vizate însă numai 6 posturi din totalul de 7. Un post îi aparține Fondului Proprietatea, al doilea acționar al Complexului Energetic Oltenia ca mărime. Totodată, se caută un membru și pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Și aici este liber un post din cinci. Actuala componență a Directoratului CEO este următoarea: Plaveti Iulius-Dan(președinte), Trufelea Constantin-Cosmin, Bălășoiu Ion și Popescu Constantin. Ultimul a fost numit recent și este susținut de către PNL Gorj. De altfel, trei dintre cei 4 membri ai Directoratului CEO sunt susținuți de liberali și unul de social-democrați. Social-democrații ar dori să desemneze o persoană pe al cincilea post din Directorat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS