12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFals polițist, reținut la Târgu Jiu

Fals polițist, reținut la Târgu Jiu

Fals polițist, reținut la Târgu Jiu. Un bărbat care ar fi pretins că este polițist a ajuns în arestul IPJ Gorj. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut miercuri, pentru 24 de ore, un bărbat, de 37 de ani, din Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, la 17 mai, s-ar fi prezentat la domiciliul fostei concubine. Acesta avea asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap ar fi purtat o șapcă inscripționată.

Totodată, pe 30 aprilie, bărbatul s-ar fi prezentat la domiciliul femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar.

Începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie. Acesta i-ar fi solicitat să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei. Ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere.

Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării, a fost ridicat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub supravegherea unității de parchet competente.

Citeşte şi: (VIDEO) Imagini spectaculoase pe Transalpina. Munţi de zăpadă în pragul verii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS