23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTragedie! Un șef din fotbalul românesc, mort la Cupa Satelor în Baia de Fier

Tragedie! Un șef din fotbalul românesc, mort la Cupa Satelor în Baia de Fier


Un șef din fotbalul românesc, mort la Cupa Satelor în Baia de Fier. Tragedie aseară în comuna gorjeană Baia de Fier, unde se desfășoară Cupa Satelor.

Chiar în timpul tragerii la sorți, conducătorul echipei Dumbrăvița, din Timiș, Sandu Dumitrașcu (Piticu), s-a prăbușit pe podea, fără suflare. În ciuda intervenției medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Sandu Dumitrașcu, de 76 de ani, însoțea echipa de fotbal calificată la Cupa Satelor, organizată de Federația Română de Fotbal.
„Rămas bun prieten drag! Unul din marii conducători din fotbalul timișorean ne-a părăsit! Sandu Dumitrașcu (Piticu) rămâne în amintirea noastră așa cum a fost el, un om de mare caracter și de o aleasă ținută, un mare conducător și un prieten bun! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, Piticule!”, a transmis Mihai Prunariu, președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj, gazda competiției.

Vineri, 12 mai, la Baia de Fier, în județul Gorj, va începe turneul final al Cupei Satelor, ediția 2023. Echipele care s-au calificat la turneul final sunt: Băneasa (Giurgiu), Bucșani (Dâmbovița), Cumpăna (Constanța), Ruginoasa (Iași), Dumbrăvița (Timiș), Livezile (Alba), Mârșani (Dolj) și Maieru (Bistrtița-Năsăud).

Campioana precedentei ediții a fost chiar Dumbrăvița (2022), condusă de Sandu Dumitrașcu. Acesta spera să recâștige trofeul, alături de copiii din echipă.
Cupa Satelor este o competiție destinată copiilor Under 13, băieți și fete, din mediul rural organizată de Federația Română de Fotbal, cu sprijinul Asociațiilor Județene de Fotbal. Este, în același timp, și un amplu proiect de scouting la nivel național. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.

Citeşte şi: CJ Gorj cumpără microbuze electrice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS