26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAcțiune a poliției în trafic la Novaci, Bengești și Baia de Fier

Acțiune a poliției în trafic la Novaci, Bengești și Baia de Fier

Acțiune a poliției în trafic la Novaci, Bengești și Baia de Fier. În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au desfășurat o acțiune de tip “BLITZ”, cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea s-a desfășurat pe drumurile publice din orașul Novaci și localitățile Bengești-Ciocadia și Baia de Fier. Aceasta a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice. S-a acționat cu preponderență pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a celor care nu respectă regimul legal de viteză.

Polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 7.800 de lei, conform OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au reținut 6 permise de conducere, dintre care 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului și unul pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, politiștii au retras 2 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS