25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE: Motociclist mort în Defileul Jiului

UPDATE: Motociclist mort în Defileul Jiului

UPDATE: Motociclistul rănit în urma accidentului petrecut pe DN 66 Defileul-Jiului şi-a pierdut viaţa la spital în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva.

Stirea iniţială

Un motociclist a fost rănit miercuri după-amiază, după ce a fost lovit de o mașină în Defileul Jiului. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, circulația rutieră este complet blocată la această oră.

Din primele cercetări la faţa locului, polițiștii au constatat că pe DN 66 Defileul-Jiului s-a produs o coliziune între o autoutilitară și o motocicletă.

„În urma coliziunii, conducătorul motocicletei, un cetățean ceh, de 43 de ani, a fost rănit grav, fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Petroșani, județul Hunedoara. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, potrivit IPJ Gorj.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

În zonă intervine Serviciul de Ambulanță Județean Gorj. Motociclistul a fost transportat în stare de inconștiență la Spitalul din Petroșani.

Citeşte şi: A fost arestat tatăl minorului care a comis atacul de la şcoala din Belgrad

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS