16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPolițiștii gorjeni le-au oferit bicicliștilor veste reflectorizante

Polițiștii gorjeni le-au oferit bicicliștilor veste reflectorizante

Polițiștii gorjeni au oferit bicicliștilor veste reflectorizante. Poliţiştii Serviciului Rutier și Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Gorj au continuat activitățile informativ-preventive în rândul bicicliștilor din mediul rural.

Vizați au fost bicicliștii din localitățile Săulești, Turburea și Bărbătești. Obiectivul acestor activități îl reprezintă creşterea gradului de informare a acestei categorii de participanți la trafic.

Recomandările preventive au fost primite cu mulțumire de bicicliștii întâlniți pe stradă. Aceștia au fost surprinși să primească din partea polițiștilor veste cu elemente fluorescent-reflectorizante și nu sancțiuni.

Poliţiştii au evidențiat riscurile la care aceştia se expun atunci când se deplasează pe drumul public cu vehiculele neechipate corespunzător. Le-au fost prezentate obligaţiile ce le revin cu privire la deplasarea, oprirea şi staţionarea pe drumul public, schimbarea direcţiei de mers, transportul unor persoane sau obiecte, echiparea cu elemente reflectorizante a vehiculelor şi a conducătorilor acestora.
Vestele reflectorizante au fost achiziționate cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor.

Citeşte şi: Alertă cu bombă la Curtea de Apel București

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS