1.7 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalGorjMăsuri de ordine publică de Paștele Catolic și Floriile Ortodoxe

Măsuri de ordine publică de Paștele Catolic și Floriile Ortodoxe

Jandarmii gorjeni din structurile de ordine publică și pază și protecție instituțională vor fi planificați, în acest weekend, în misiuni pentru a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor la manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea Floriilor şi a sărbătorilor Pascale Catolice, cât și pentru a asigura paza și protecția obiectivelor din responsabilitate.

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi planificați în misiuni de ordine publică în județul Gorj pentru a preîntâmpina situațiile care pot afecta siguranța cetățenilor.

O atenție deosebită este acordată zonelor montane Rânca, Runcu și Tismana, unde jandarmii montani vor interacționa cu turiștii, astfel încât să ne asigurăm că nu vor fi probleme care să afecteze climatul de ordine și liniște publică.

„În mod independent sau împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vom fi prezenți la bisericile catolice din Târgu Jiu, Motru și Rovinari, la toate mănăstirile și la unele biserici pe timpul oficierii slujbelor de Florii, dar și în zonele aglomerate din mall, piețe, parcuri etc.

Vom asigura măsuri de ordine și siguranță publică în acest week-end și la un festival de muzică la Țânțăreni și la un meci de fotbal, din Liga a 3-a, organizat pe stadionul din Bustuchin”, conform lui Alin Ivan purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.

Citeşte şi: Un bărbat înarmat cu un pistol a încercat să intre în Ministerul rus al Apărării

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS