21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMeci caritabil pentru antrenorul de fotbal gorjean Florin Bejinaru

Meci caritabil pentru antrenorul de fotbal gorjean Florin Bejinaru

Fostul fotbalist al Pandurii Târgu Jiu, Florin Bejinaru, actual antrenor, are nevoie de ajutor. Antrenorul a suferit o intervenție chirurgicală la un spital din București.

Are nevoie de 30.000 de euro pentru a continua tratamente la o clinică în afara țării. În acest sens va avea loc un meci caritabil între Pandurii Târgu Jiu și o echipă Old Boys Pandurii.
„Ne alăturăm inițiativei Pandurii Târgu Jiu – Old Boys de a veni în sprijinul unui mare fotbalist și antrenor târgujian, Florin Bejinaru.
Punem Sala Sporturilor la dispoziție pentru organizarea unui eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru a-l ajuta pe sportiv să depășească problemele de sănătate cu care se confruntă.

Este un spectacol sportiv ce va avea loc în data de 4 aprilie, ora 18.00

Este un spectacol sportiv ce va avea loc în data de 4 aprilie, ora 18:00, și va consta în meciuri demonstrative la care va participa selecționata Pandurii Târgu Jiu – Old Boys.
Totodată, la concertele organizate de Primăria Târgu Jiu cu ocazia Festivalului Etniilor, va avea loc o nouă strângere de fonduri pentru Florin Bejinaru. Este vorba de un eveniment organizat în data de 6 aprilie, începând cu ora 19:00, în Piața Prefecturii, la care vor participa Taraful Constantin Lătărețu, Diana Matei și Taraful Cleante.”, conform primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Ne alăturăm inițiativei Pandurii Târgu Jiu – Old Boys

Ne alăturăm inițiativei Pandurii Târgu Jiu – Old Boys de a veni în sprijinul unui mare fotbalist și antrenor târgujian, Florin Bejinaru.
Punem Sala Sporturilor la dispoziție pentru organizarea unui eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru a-l ajuta pe sportiv să depășească problemele de sănătate cu care se confruntă.
Este un spectacol sportiv ce va avea loc în data de 4 aprilie, ora 18.00, și va consta în meciuri demonstrative la care va participa selecționata Pandurii Târgu Jiu – Old Boys.

Totodată, la concertele organizate de Primăria Târgu Jiu cu ocazia Festivalului Etniilor, va avea loc o nouă strângere de fonduri pentru Florin Bejinaru. Este vorba de un eveniment organizat în data de 6 aprilie, începând cu ora 19:00, în Piața Prefecturii, la care vor participa Taraful Constantin Lătărețu, Diana Matei și Taraful Cleante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS