14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Șofer rănit după ce s-a răsturnat cu mașina în afara unui drum

Târgu Jiu: Șofer rănit după ce s-a răsturnat cu mașina în afara unui drum

Un șofer, din Gorj, a ajuns duminică la spital, după s-a răsturnat cu mașina la ieșire din Târgu Jiu. Accidentul rutier s-a produs în localitatea componentă Bârsești.

Conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara drumului național. Poliția Rutieră a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Poliția Municipiului TârguJiu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că pe DN 67 D, la ieșirea din municipiul Târgu Jiu, a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, din direcția Tismana – Târgu Jiu, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe acostament. În urma evenimentului, conducătorul auto a fost rănit. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat“, potrivit IPJ Gorj.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS