22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Oseminte umane, descoperite pe Cheile Sohodolului

Gorj: Oseminte umane, descoperite pe Cheile Sohodolului

Osemintele unei persoane au fost descoperite duminică, pe Cheile Sohodolului, în comuna gorjeană Runcu. Un turist a sunat la 112, după ce, pe o potecă marcată, a găsit resturi de haine, oase, un craniu și o poșetă.

Se presupune că este vorba despre osemintele unei femei. Descoperirea a fost făcută în apropiere de punctul numit Inelul Doamnei, la aproximativ 1,5 ore de mers pe jos de sediul Primăriei din Runcu. În comună nu a fost semnalată dispariția vreunei persoane în ultimele luni, potrivit autorităților locale. O echipă de poliție a început o anchetă în zonă. Nu este exclus ca trupul femeii să fi fost mâncat de animale sălbatice.

„La data de 26 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a fost sesizat prin apel de urgență, despre faptul că în comuna Runcu, în punctul ,,Inelul Doamnei” a găsit mai multe fragmente osoase.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au identificat mai multe fragmente osoase, un rucsac și câteva articole de îmbrăcăminte“, potrivit IPJ Gorj.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru stabilirea identității persoanei, precum și a cauzelor și împrejurărilor în care a survenit decesul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS