5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTineri răniți după ce o mașină a intrat într-un stâlp de beton

Tineri răniți după ce o mașină a intrat într-un stâlp de beton

Doi tineri din Scoarța, Gorj, au ajuns noaptea trecută la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp din beton și s-a răsturnat.

Accidentul rutier s-a produs în comuna Scoarța. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești și Serviciului Rutier, iar din primele cercetări au stabilit că în jurul orei 22:30, un bărbat de 31 de ani, din comuna Țânțăreni, în timp ce conducea un autoturism pe DC Pișteștii din Deal a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod, ricoșând într-un stâlp de beton, ulterior răsturnându-se pe plafon.

Doi tineri de 23 de ani, ambii din comuna Scoarța, pasageri în autoturism, au suferit leziuni

În urma impactului, doi tineri de 23 de ani, ambii din comuna Scoarța, pasageri în autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS