14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDGASPC Gorj angajează medici, asistente medicale și infirmiere

DGASPC Gorj angajează medici, asistente medicale și infirmiere

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj are nevoie urgentă de personal medical.

Este vorba de medici, asistente medicale și infirmiere. În ceea ce privește posturile de medic, vor avea loc două concursuri în data de 9 martie proba scrisă și 14 martie interviul. Sunt vacante două posturi de medic specialist. Este vorba de un post de medic specialist cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Târgu Jiu – Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități.

Al doilea post vacant este de medic specialist cu normă întreagă și durată normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână, la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu-Cărbunești – Centrul de primire și evaluare în regim de urgență pentru copilul abandonat sau părăsit în maternitate.

32 de candidați pentru 5 posturi de infirmieră

De asemenea, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a scos la concurs și 5 posturi de infirmieră. Sunt disponibile două posturi la Centrul de îngrijire și asistență de la Bâlteni. De asemenea, alte două posturi sunt disponibile la Centrul de Îngrijire și Asistență de la Suseni. Nu în ultimul rând se caută o infirmieră și pentru Centrul de asistență socială de la Târgu-Cărbunești. Potrivit Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, concursul este structurat pe două probe.

Proba scrisă este programată în data de 7 martie. În data de 10 martie vor participa la interviu candidații care au promovat proba scrisă. Pentru posturile de la Târgu Jiu sunt 10 canbdidați, pentru cele de la Suseni 14 candidați și pentru postul de la Târgu-Cărbunești 8 candidați.

E nevoie și de 5 asistente medicale

Totodată, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj angajează și un număr de 5 asistenți medicali la centrele de îngrijire pe care le deține la Târgu Jiu, Runcu și Târgu-Cărbunești. Este nevoie de asistenți medicali și asistenți medicali balneofizioterapie pentru centrele destinate adulților.

Sunt disponibile două posturi la Centrul de recuperare neuropsihiatrică de la Târgu Jiu, un post la Centrul de Îngrijire și Asistență de la Suseni și două posturi la Centrul pentru recuperarea persoanelor adulte cu dizabilități de la Târgu-Cărbunești. Dosarele se pot depune până pe 10 martie la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Proba scrisă a concursului este programată pe 20 martie, iar interviul pe 23 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS