11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDrum European, „mutat” de șoferi prin parcarea Mănăstirii Lainici

Drum European, „mutat” de șoferi prin parcarea Mănăstirii Lainici

Parcarea de la Mănăstirea Lainici, din Defileul Jiului, va fi marcată în mod corespunzător. Este nevoie de indicatoare rutiere pentru noua parcare de la Lainici.

În urma sesizărilor primite de la participanții la trafic, a fost luată decizia de a monta indicatoare rutiere care să arate clar pe unde se face accesul în parcarea Mănăstirii Lainici și care este traseul de urmat pentru a se rămâne pe drumul național 66. Mulți conducători auto sunt derutați de modul în care au fost realizat accesul în zonă și intră prin parcare, în loc să rămână pe drumul național. Există însă o ieșire către șoseaua națională. Pentru a elimina impedimentele, Secția Târgu Jiu a Drumurilor Naționale va monta indicatoare în zonă.

Compania Națională de Infrastructură Rutieră (CNAIR) a fost beneficiarul lucrărilor pentru cele două obiective rămase de executat în Defileul Jiului, după modernizarea DN 66. E vorba de proiectul intitulat „Reabilitare DN66 prin reamenajarea sectorului cuprins între km 105+000- km 105+580 în vederea construirii unui pod nou peste Jiu de la Meri la km 105+250 și reamenajare sector km 106+220 – km 106+965 din zona mânăstirii Lainici”, cu ofertantul desemnat câștigător Asocierea S.C. FREYROM S.A. – PROCONS GROUP S.R.L. Valoarea contractului a fost de 19.872.901,81 lei fără TVA. Ambele lucrări au fost finalizate anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS