18.3 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj(VIDEO) Elevi în vizită la pompierii gorjeni în cadrul programelor "Școala Altfel" și "Săptămâna verde"

(VIDEO) Elevi în vizită la pompierii gorjeni în cadrul programelor „Școala Altfel” și „Săptămâna verde”

-

Mai multe unități de învățământ din județul Gorj au ales ca, în această perioadă, să-și organizeze activitatea în cadrul programelor „Școala Altfel” sau „Săptămâna verde”, astfel încât elevii să nu fie efectiv prezenți în sălile de clasă, după perioada cutremurelor.

Pompierii din cadrul ISU Gorj au primit vizita unor copii de clasa a III-a din cadrul Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” din municipiul Târgu Jiu. „Am purtat discuții despre cum trebuie să ne comportăm într-o situație de urgență. Plăcut surprinși am rămas de acești micuți care aveau destule cunoștințe despre comportamentul pe care trebuie să-l adoptăm într-o situație de urgență, mai ales atunci când vorbim despre un cutremur.

Un comportament preventiv este esențial încă de la vârste fragede, iar educația și cunoștințele pe care le deprindem, cu siguranță ne vor ajuta atunci când ne confruntăm cu o situație de urgență!
Vă mulțumim pentru vizita de astăzi, dragi copii și vă așteptăm ori de câte ori aveți nevoie de lămuriri de la cei care intervin zilnic la situații de urgență!”, potrivit lui Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Procesiune cu făclii pe străzile din Târgu Jiu

Peste o mie de persoane au participat luni seară...

ȘTIRI GdS