11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentHoții au spart o mașină la Târgu Jiu și au furat inclusiv laptele unui bebeluș

Hoții au spart o mașină la Târgu Jiu și au furat inclusiv laptele unui bebeluș

Hoți fără milă la Târgu Jiu, după ce duminică au spart o mașină din care au sustras mai multe bunuri, între care și laptele pentru un bebeluș.

Lucrurile se aflau într-un autoturism parcat în zona Litovoi, lângă târgul de păsări. „Bună ziua, mămici! Prietenei mele i-a fost spartă mașina azi pe dig la târgul de păsări! (un Golf argintiu GJ99RXI).
I-au fost furate rucsacul ei în care avea portofelul cu acte, bani și aur și rucsacul bebelușului cu termosul, laptele și alte lucruri pentru bebe. A fost spart geamul mașinii și luate toate astea.
Dacă cineva a văzut ceva, sau dacă găsiți actele aruncate (numele ANINIȘI MARIA ROXANA), vă rog să îmi scrieți! Sau dacă cineva lucrează la vreun amanet și vă aduce cineva o brățară de aur de copil ruptă înscripționată cu numele LUCA”, potrivit unei postări de pe o rețea de socializare, respectiv o pagină dedicată mămicilor.

IPJ Gorj a început o anchetă

IPJ Gorj a început o anchetă pentru depistarea hoților. „La data de 19 februarie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apel unic de urgență, de către o tânără de 23 de ani, din comuna Dănești, despre faptul că în cursul acestei zile, persoane necunoscute i-au spart geamul portierei autoturismului personal, de unde au sustras un rucsac cu mai multe bunuri și documente.
Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, conform IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS