10.9 C
Craiova
luni, 27 martie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentAnchetă la IPJ Gorj, după ce un polițist s-a urcat pe cabina unei mașini pe care o controla

Anchetă la IPJ Gorj, după ce un polițist s-a urcat pe cabina unei mașini pe care o controla

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă internă, după ce un agent de poliție s-a urcat joi pe cabina unei mașini cu lemne, în timpul unui control.

Agentul era în misiune în comuna Scoarța, la un filtru al Poliției Rutiere. A oprit joi o mașină încărcată cu lemne. Pentru a vedea mai bine cantitatea de lemne, polițistul s-a urcat pe cabina vehiculului. Nemulțumit că tabla mașinii ar putea fi îndoită, șoferul i-a atras atenția polițistului să nu mai stea cu picioarele pe cabină. În cele din urmă, s-a constatat că în mașină se aflau lemne din altă esență decât cea consemnată în acte.

A fost aplicată o amendă de 1.000 de lei. Șoferul s-a declarat nemulțumit de comportamentul agentului de poliție și a declarat că va face o plângere. IPJ Gorj s-a sesizat însă în urma imaginilor apărute în spațiul public.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale”, potrivit IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS