27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDosare penale pentru infracțiuni rutiere comise la Rânca

Dosare penale pentru infracțiuni rutiere comise la Rânca

Polițiștii gorjeni au întocmit trei dosare penale pentru infracțiuni rutiere comise în stațiunea montană Rânca, la finalul săptămânii trecute.

Astfel, a fost depistat, în trafic, un bărbat de 33 de ani, din comuna Cetate, județul Dolj, în timp ce conducea un ATV pe DN 67 Rânca, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii din Novaci au depistat în trafic, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C Zona Turistică Montană Rânca, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept.

Nu în ultimul rând, un tânăr de 25 de ani, din comuna Valea Stanciului, județul Dolj, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un ATV pe DN 67 C la Rânca, fără a poseda permis de conducere. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că ATV-ul îi fusese încredințat tânărului de către o tânără de 28 de ani, din comuna Dobrești, județul Dolj. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS