11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVouchere de vacanță de 3.000 de lei la CEO

Vouchere de vacanță de 3.000 de lei la CEO

Valoarea voucherelor de vacanță va crește la Complexul Energetic Oltenia (CEO).

Sindicatele și administrația din Complexul Energetic Oltenia vor avea la jumătatea acestei luni primele discuții din cadrul Comisiei de Negociere. Acestea vizează reglementarea condițiilor de acordare a voucherelor de vacanță pentru anul în curs. Anul trecut, valoarea unui tichet de vacanță la nivelul Complexului Energetic Oltenia a fost de 2.550 de lei.

Cei peste 11.000 de angajați au primit carduri pe care a fost încărcată contravaloarea unui tichet. Anul acesta, valoarea unui voucher de vacanță va crește la 3.000 de lei, echivalentul unui salariu minim brut pe economie. Sindicatele și administrația din Complexul Energetic Oltenia vor analiza creșterea valorii tichetelor de vacanță pe acest an, în conformitate cu noua valoare a salariului minim brut pe economie.

Regulament pentru repartizarea voucherelor

De asemenea, va fi elaborat un regulament cu privire la acordarea tichetelor de vacanță. Anul trecut au fost depuse cereri de către angajați, în funcție și de perioada concediilor de odihnă și a fost stabilit un plafon lunar pentru a achita tichetele de vacanță. Regulamentul pentru 2023 va fi aprobat de către administrație în urma consultărilor cu liderii de sindicat din compania enegetică.

„Va exista o întâlnire cu sindicatele, în jurul datei de 15 ianuarie. Va fi abordată problema creșterii valorii voucherelor de vacanță. Valoarea va crește la 3.000 de lei, în conformitate cu nivelul salariului minim brut pe economie. Va fi stabilit și regulamentul, modalitatea concretă de acordare a tichetelor de vacanță către salariații Complexului Energetic Oltenia în anul 2023”, a declarat Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS