14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un tânăr s-a filmat cu un pistol în mână şi s-a trezit cu poliţia peste el

(VIDEO) Un tânăr s-a filmat cu un pistol în mână şi s-a trezit cu poliţia peste el

-

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Stoina s-au sesizat, pe 3 ianuarie, din oficiu, cu privire la faptul că la aceeași dată, în intervalul 3.00-7.00, un tânăr de 24 de ani, din comuna gorjeană Bustuchin, a publicat pe o rețea de socializare două clipuri video în care manipulează un pistol, executând foc în plan vertical, potrivit IPJ Gorj.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că este vorba despre o armă neletală cu gaz, supusă autorizării, având destinația autoapărare.

Arma și 20 de tuburi cartuș, calibru 9mm, având capsa percutată, precum și alte 7 cartușe cu gaz, având capsa nepercutată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Întreaga activitate infracțională s-a desfășurat la locuința surorii tânărului și a concubinului acesteia, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Bustuchin. Din cercetări a reieșit că tinerii nu sunt autorizați pentru a purta, deține sau folosi arme letale sau neletale.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi tineri

În urma administrării probatoriului, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept.

În cursul zilei de mâine, cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Mario Scurtu – două medalii la olimpiade naționale și...

Mario Scurtu, elevul din Gorj, calificat la patru olimpiade,...

ȘTIRI GdS