15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr de 19 ani, reținut pentru șantaj

Tânăr de 19 ani, reținut pentru șantaj

Un tânăr, de 19 ani, din comuna gorjeană Runcu, a ajuns în arestul IPJ Gorj pentru acuzația de șantaj.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de către un tânăr de 21 ani, din orașul Tismana cu privire la faptul că în noaptea de 13 spre 14 decembrie, un alt tânăr, de 19 ani, din comuna Runcu i-ar fi sustras, folosind o cheie de rezervă, autoturismul aflat în poziția închis-asigurat, parcat în parcarea de reședință, creându-i un prejudiciu de 55.000 lei. 
Totodată, acesta a mai sesizat și faptul că a fost șantajat de tânărul de 19 ani, din comuna Runcu cu diferite sume de bani pentru a-i restitui autoturismul în cauză.

Autoturismul este proprietatea mamei tânărului de 19 ani

Din cercetările efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale s-a stabilit faptul că autoturismul este proprietatea mamei tânărului de 19 ani și a facut obiectul unui schimb între cei doi în noaptea de 20 spre 21 octombrie.
 
De asemenea, polițiștii au extins cercetările și pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.
 
În urma probatoriului administrat, la data de 15 decembrie, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, furt calificat și șantaj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS