2.8 C
Craiova
sâmbătă, 3 decembrie, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjCNI face bazin de înot de 20 de milioane de lei la Bumbești-Jiu

CNI face bazin de înot de 20 de milioane de lei la Bumbești-Jiu

Compania Națională de Investiții construiește la Bumbești-Jiu, județul Gorj, un bazin de înot de 20 de milioane de lei. Finanțarea va fi asigurată de către Compania Națională de Investiții, la fel ca la Târgu Jiu pentru bazinul, acoperit, de înot.

În momentul de față este în derulare licitația pentru serviciile de proiectare și achiziția lucrărilor. „Proiectare-faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor aferent obiectivului de investiții: „Proiect Tip – Construire Bazin de înot didactic și agrement Strada Gheorghe Dumitrescu Bumbești, Nr.14, oraș Bumbești Jiu, Gorj”, confom Companiei Naționale de Investiții, titularul investiției de care va beneficia Primăria Bumbești-Jiu. Ofertele pot fi depuse până pe 28 octombrie.

Valoarea estimată a contractului este de 20.444.623,29 lei fără TVA. Bazinul de înot de la Târgu Jiu pentru care a fost realizată miercuri recepția a costat peste 2 milioane de euro. Constructorul s-a încadrat în termenul din contract. Bazinul acoperit va fi folosit de către elevi, dar și de către adulți, cel mai probabil în schimbul unei taxe de intrare. Astfel de investiții nu sunt greu de realizat, însă sunt mult mai dificil de întreținut. Sunt costuri cu asigurarea personalului de specialitate și cheltueilile cu întreținerea bazinului și utilitățile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS