17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBazinul de înot din Târgu Jiu, inaugurat

Bazinul de înot din Târgu Jiu, inaugurat

Miercuri este programată inaugurarea Bazinului de înot, acoperit, din municipiul Târgu Jiu. Investiția a fost realizată cu banii Companiei Naționale de Investiții, aproximativ 2 milioane de euro, proiect accesat în urma demersurilor municipalității târgujiene.

„Trebuie să vedem care este forma de administrare, pentru că ne dorim, ca pe de o parte, elevii din municipiul Târgu Jiu să beneficieze de gratuitate pe perioadele în care se desfășoară orele de sport. După amiaza, așa cum am declarat, se va percepe un tarif pentru persoanele adulte care vor întra în bazinul acoperit din incinta Complexului Municipal. Bazinul acoperit nu va fi un ștrand, așa cum percepem noi ștrandul din municipiul Târgu Jiu, va fi un bazin de înot pentru activitate sportivă. Cine va merge sa se relaxeze și sa practice acest sport, nu am nimic împotrivă, dar nu va fi ștrand”, a precizat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Municipalitatea și-a propus și reabilitarea fostului ștrand din Complexul Sportiv Municipal. „Avem un buget în acest moment, pe bugetul local. Ne vom apuca, sper eu, chiar din acest an de amenajarea unui bazin la suprafață, pe fost amplasament al ștrandului din incintă. Speranța este că în 2023 și acel bazin să fie funcțional’‘, a mai spus Romanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS