4.5 C
Craiova
marți, 6 decembrie, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjUn nou târg de adopții dedicat câinilor din adăpostul de la Târgu Jiu

Un nou târg de adopții dedicat câinilor din adăpostul de la Târgu Jiu

Un nou târg de adopții dedicat câinilor fără stăpân va avea loc la Târgu Jiu, în parcarea supraterană a mall-ului,.

Asociația pentru protecția animalelor „PRO ANIMALS”, Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, Edilitara S.A. și Shopping Mall Târgu Jiu vor organiza pe 2 octombrie, de la ora 13.00, Târgul de Adopții „Prieten pe viață”.

Acesta este dedicat câinilor din adăpostul public Târgu Jiu. În cadrul acestui Târg de Adopții va avea loc o prezentarea a cățeilor pentru adopție, dar și o campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, dar și despre adopția si abandonarea animalelor. Atmosfera va fi întreținută pro bono de Emi și DJ Cucu de la Noaptea Târziu, de interpreta de muzică populară Niculina Stoican, dar și de interpreta Ruby care va susține un concert în cadrul acestui târg de adopții.

Demonstrație de dresaj

Totodată, în cadrul acestui eveniment va avea loc o demonstrație de dresaj, pictură pe față, dar și diverse activități dedicate copiilor. În același timp, se pot face donații direct în urnă, în vederea achiziționării hranei pentru animalele aflate în adăpost, sau se poate dona hrană uscată și conserve direct în coșul special aflat la intrarea în Carrefour. Alături de organizatori o să fie și partenerii acestui eveniment: Biroul Protecția Animalelor, din cadrul IPJ Gorj, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, Salvamont Gorj, Cabinetul Veterinar ALL4Animals, Grooming Canin Târgu-Jiu și Cato and Stranger.

„Cu totii cunoaștem faptul că adăposturile sunt supraaglomerate, iar noi dorim să oferim o mână de ajutor și să demonstrăm faptul că există soluții eficiente, umane și civilizate pentru a gestiona situația animalelor fără stăpân iar metodele radicale nu reprezintă o soluție. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi pentru a oferi o șansă la viață celor care au nu au nicio vină că au ajuns pe străzi și în adăposturi! Șansa lor suntem noi!”, a declarat Luis Popa, directorul Direcției Județene de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS