4 C
Craiova
sâmbătă, 3 decembrie, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjPolițiștii gorjeni au ieșit în stradă să prevină accidentele rutiere

Polițiștii gorjeni au ieșit în stradă să prevină accidentele rutiere

Polițiștii gorjeni au acționat pe raza comunelor Baia de Fier, Polovragi și Bengesti Ciocadia în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente de rutiere.
 
Polițiștii au desfășurat ieri activități care au avut ca obiectiv principal depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive. 
În cadrul activităților desfășurate au fost folosite aparatele alcooltest și drug test.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 26 de sancțiuni, în valoare de 6090 de lei și o sancțiune în valoare de 1000 lei.
Totodată au fost reținute 3 certificate de înmatriculare (2 pentru inspecția tehnică periodică expirată și unul pentru alte abateri) și a fost reținut un permis de conducere (pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice).

Tot în cadrul acestei acțiuni a fost constatată o infracțiune de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Astfel de acțiuni în care poliţiştii rutieri vor acţiona cu autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei, cu aparatele alcooltest și drug test .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS