17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCățeluș sfâșiat sub ochii trecătorilor dintr-un cartier din Târgu Jiu

Cățeluș sfâșiat sub ochii trecătorilor dintr-un cartier din Târgu Jiu

Un cățeluș a fost sfâșiat sub ochii trecătorilor de un alt patruped mai mare însoțit de o femeie, din Târgu Jiu. Aceasta nu a schițat vreun gest când câinele pe care îl purta în lesă a prins în gură micul animal.

În zonă a sosit o patrulă de jandarmi. „A fost un apel 112, pentru că o persoană plimba pe strada Săvinești, din Târgu Jiu, un câine din rasa Amstaf, fără botniță care ducea în gura un cățel pe care îl atacate anterior. La fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmi, care la fața locului nu a găsit persoana cu câinele. Au patrulat în zonă peste 1 oră, dar nu au reușit să identifice persoana, iar apelantul se grăbea să plece la serviciu. Apelantul a fost îndrumat să se adreseze cu sesizare la Poliția de proximitate în vederea identificării persoanei care deține câinele periculos”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj.

IPJ Gorj face verificări în acest caz. „Având în vedere imaginile apărute în spațiul public în care se observă o femeie care se deplasează cu un câine în lesă, animal care ar fi atacat un alt patruped, facem următoarele precizări: Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu și Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luării măsurilor legale în conformitate cu prevederile OUG 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi”, conform IPJ Gorj.

https://www.facebook.com/100016554106366/posts/pfbid0iedfjXTwUpR7KLAbWvTDZZY45oMRwLAzFtAQBTbuAfNhDofadcWRrwrwkSRaVBnXl/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS