24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSediu nou pentru ISU Gorj

Sediu nou pentru ISU Gorj

De Ziua Pompierilor, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj s-au mutat într-un nou sediu. Valoarea lucrărilor a depășit 6,5 milioane de lei.

Au fost amenajate spații noi pentru activitățile curente, precum și spații pentru pregătirea personalului care merge la intervenții.

„În luna mai a anului 2018, institutia noastră a reușit să demareze un proiect având ca obiect execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții „Mansardare și modernizare Pavilion administrativ la sediul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj.

În acest an, Ziua Pompierilor din România, pe lângă alte activități programate a venit pentru noi și cu mutarea în noul sediu al inspectoratului, o clădire complet reabilitată și dotată cu aparatură de ultimă generație.
Valoarea totală a investiției este de aproximativ 6,5 milioane lei, creându-se astfel noi spații necesare activităților curente și pregătirii personalului pentru intervenție.

Lucrările au fost finalizate la sfârșitul lunii august a acestui an și este doar unul dintre obiectivele pe care am reușit să le ducem la bun sfârșit, pe lângă relocarea Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu și operaționalizarea punctului de lucru Rovinari.
Sperăm ca în perioada următoare să reușim să ducem la îndeplinire alte două proiecte pe care ni le-am propus și mă refer aici la reabilitarea sediului în care își desfășoară activitatea Secția de Pompieri Turceni și relocarea, într-o construcție nouă a Gărzii de Intervenție Novaci”, potrivit lui Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS