17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentJandarm rănit și autospecială de poliție avariată, după o urmărire ca-n filme

Jandarm rănit și autospecială de poliție avariată, după o urmărire ca-n filme

Un jandarm a fost rănit și o autospecială a fost avariată marți, după o urmărire ca-n filme la Târgu Jiu.

Un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu, aflat în urmărirea unui autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare, nu avea luminile aprinse și nu a oprit la semnalul polițiștilor, a solicitat sprijinul echipajelor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu.

O autospecială de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, condusă regulamentar de un agent de poliție, a încercat să oprească autoturismul în cauză, acesta din urmă intrând în coliziune cu autospeciala.
În urma impactului a rezultat rănirea unui jandarm, aflat în autospeciala de poliție, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, a rezultat avarierea autospecialei de poliție.

Conducătorul auto care a provocat accidentul este un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a faptelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS